söndag 19 juli 2009

Avslut


Detta blir det sista inlägget i valpbloggen. Vill göra ett litet avslut. Det har ännu en gång varit en fantastisk "resa" som inte var planerad från början men som blev en sån otrolig upplevelse. Denna gång har både jag och Tindra varit betydligt lugnare och säkrare. Tindra och valpar har fått vara friska och all oro från förra gången har inte funnits denna gång. Jag har bara njutit!! Än en gång en fantastiskt kull valpar. Trygga,lugna harmoniska och Tindra är född till att vara mamma. Som vanligt har jag haft ett fantastiskt stöd i Gunilla som gjort resan tillsammans med mig och ett bättre sällskap finns inte. Hela familjen har deltagit på alla sätt och varit/är väldigt engagerade i kullens utveckling. Det har varit en positiv tid full av glädje och harmoni som avslutats med att valparna flyttat till nya fina hem och jag ser fram emot att följa era bloggar!

Och


Vad ska då ske med lilla Orion?Jo hon får då stanna här hos oss trots att det inte kulle bli så. Men vem kan motstå en sån söt liten sobel tjej med ett utseende som en monciochi apa. Inte Mikaela iallfall som så gärna ville behålla denna tjej som sin egen. Det var ju tänkt så sist med Caspian men han valde inte henne utan mig men lilla Orion har valt oss. Hon var den av valparna som "bodde" in sig här mest. Gick hellre och la sig hos Tindra och Caspian än med övriga valpar. En glad och sprallig tjej som vet vad hon vill. Hennes fortsatta äventyr kan ni läsa om forsättningsvis via vår andra hundblogg och hemsida www.123minsida.se/tindraochteddyssida/ .

Castor flyttar




Då hade dagen kommit för vår lille "Ferdinand" att flytta. Den lille goa kille som följt mig vart jag gått och verkligen velat vara nära ,nära ännu mer sen syskonen flyttat .Men ändå med mycket bus och upptåg i benen. Mina stora pojkars absoluta favorit.Men precis som tidigare känns det bra då han kommer att få ett liv fyllt av kärlek ,lek och bus med två härliga små killar att busa med. Ett varmt lycka till med Castor.






lördag 18 juli 2009

Bilder från Kicki Norge

Fick så fina bilder från Kickis första dag i Norge. Tack!
Kicki sover sött i bilen hem



Känner sig som hemma i nya valphagen



















Lördag


Idag blev det sovmorgon ända till kl 6! Det åskade så jättemycket att jag inte vågade krypa i säng igen förrän framåt 7 och då följde valparna med in och somnade i sovrummet och tro det eller ej vi somnade om till kl 9,30!!!! Hade nog trott att hundarna hemma skulle visa mer saknad efter sina syskon men de anpassarsig bra. Castor har blivit mitt lilla häftplåster som följer mig troget och lilla Orion är full av upptåg och bus. Har tagit över Freijas plats på det.De leker och vill gärna vara nära Tindra och Caspian och går gärna och lägger sig antingen på Tindras plats under vår säng eller i Caspians bia bädd. Tindra har inte varit ett dugg deppig denna gången heller vilket jag tycker är skönt för henne.Idag har de fått följa med hem till svärmor själva utan annat "vuxen" stöd och som vanligt fixade de det galant. På hemvägen hämtade vi Mickan som varit på semester med pojkvännen och hon tyckte de blivit så stora på en vecka. Jag har också fått mail med jättefina bilder på Kickis första dag i Norge. Allt hade gått bra på hemresan och hon hade sovit hela vägen hem. Hon hade funnit sig väl tillrätta i sitt nya land och i sin nya familj . Jag blir så glad i hjärtat när jag läser om hur fint "mina" valpar fått det.

fredag 17 juli 2009

Kicki flyttar


Så var det då dags för vårt lilla charmtroll och prinsessa att flytta! Tjejen som gillat att ligga med hela sitt huvud inne i Caspians mun så han fått ligga och gapa utan ta bort henne. En liten tåbitare precis som sin mamma var. Full av upptåg och bus men samtidigt så fruktansvärt kelen.En riktigt go och mysig liten tjej är hon. Dagen startade tidigt då vi skulle åka till Kungälv för att träffa Tone och Björn med familj. Tror Tindra kände på sig då hon pysslade om henne lite extra imorse tvättade och lekte med henne. Kicki sov lugnt i min famn hela vägen vi stannade för en kisse paus i Kungsbacka sen somnade hon om. I Kungälv mötte vi upp hennes nya familj och Kicki tydde sig till dem direkt. Jag blev så varm i hjärtat när jag såg med vilken glädje och längtan de tog emot henne. Kändes ännu en gång bara så rätt. Kicki kommer att få ett underbart liv i Norge och kommer att bo i en helt underbar familj. även om det känns tungt när de flyttar så är det ändå så mycket lättare när man vet att de kommer att få det så bra. Tack snälla Tone och Björn med familj för det fina kortet och underbar presenten precis min smak! Det kom allt en tår eller två när jag läste det.Ett varmt lycka till med Kicki!

























torsdag 16 juli 2009

Freija flyttar





Idag var det flyttdag för Freija. Vår lilla glada hoppetossa. Tjejen som är full av upptåg och bus men med ett hjärta av guld. Tjejen som får alla att bli på bra humör. oj vad vi kommer att sakna henne. Men hon kommer att få det så bra i sin nya underbara familj där hon även får en storasyster att busa med. Kunde inta vara bättre.Tindra tittade långt efter Freija när de gick med henne och satt och pep efter henne på trappan tittade på mig med en blick som sa : låter du dem ta min bebis? Även Caspian tittade långt efter sin bustjej. Men Sandra hade med sig mutor till hundarna en hel påse grisöron och det fick de till tröst även valpisarna som är kvar delade på ett. Men både Tindra och Caspian är lite låga ikväll men de är säkert också trötta efter eftermiddagens veterinär besök. Vad som är så jättekul är att jag kommer att kunna följa Freijas äventyr i hennes och Zamanthas blogg http://zamantha-freija.blogspot.com/
Lycka till med lilltjejen och ett STORT tack för den jättefina blomman och smarriga öron enligt hundarna.







Så här låg de i hallen när jag kom hem från morgonrundan. Min morgon rock hade de bäddat på.




här kommer hoppetossan Freija



Söta ,söta tjejen så lik mamma och halvsyrran Nanna