måndag 15 juni 2009

Dygn 28



Mycket nytt idag. Lilla Lyra kommer i forsättningen heta Kicki och ska flytta till Norge till en mycket trevlig familj där hon kommer att få det så bra. Känns så bra! Mickan tycker att det är ett så bra namn de valt då hennes kompisar kallar henne för just Kicki=D
Flytten ut i valphagen har också skett idag och valparna var fulla av nyfikenhet och spring i benen när de kom i den. Inga rädda valpar här inte. Tindra hoppade i och la sig tillrätta i korgen tyckte nog också det var bra. Idag så har Tindra börjat fostra valparna så smått. De biter ju henne så mycket när de diar men två åt gången går bra och när övriga vill komma dit så visar hon att de får allt vänta på sin tur sen byter hon av dem. Hon låter massor och valparna förstår sen slickar hon dem för att visa att allt är bra. Nyttig träning inför framtiden.Kan ju också säga att numera sköter sig deras magar perfekt och att Tindra inte städar efter dem mer så det syns tydligt att allt är ok=) Caspian tyckte också det var toppen att valparna äntligen kom fram och han bjuder upp till lek och fjäskar för dem.

2 kommentarer:

  1. Så två små sötnosar är redan bortlovade! Du säljer väl bara valparna om de nya ägarna lovar att blogga...? ; )

    Skall du behålla någon av valparna själv? Hade jag varit du så hade jag nog behållit allihop!
    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Duktiga Tindra :) härligt att flytten ut i valphagen gick bra...trygga goa valpar!!! Längtar till vi får hem lilla Freija :)

    SvaraRadera