söndag 28 juni 2009

Dag 41





Vädret är ju helt underbart så mycket tid är vi ute. Vi har så smått börjat rumsrenhetsträna dem och tar ut dem när de ätit och sovit.


Freija är duktig

Höll på att bli tokig på Freija idag en mer envis och uppfinningsrik dam har jag sällat skådat. Till och med Tindra sa ifrån idag till henne när hon inte gav sig. Det är ju runt de rosorna kring trappan jag inte vill de ska vara eftersom jag är rädd att de ska ta sig under trädäcket och rostaggarna är vassa. Hade täppt till med plattor som låg där men inget hejdar Freija som klättar över och under i minsta hål hon hittar. Plockar man bort henne och lockar iväg henne hinner man inte blinka förans hon är på förbjudet område igen. Till sist ledsnade jag och satte för kompostgaller då blev hon sur. Se filmen så hör ni.När de är ute hänger Orion gärna på Caspian och Tindra och lägger sig gärna hos dem medans de andra håller ihopFreija brukar vara den som får med de andra på upptåg och Kicki brukar vara först att hänga på men är samtidigt filosofen i gänget ligger gärna och luktar och undersöker saker och ting. Dixie är lite försiktigare tar inte initiativen men hänger på sedan de andra visat vägen men är absolut inte rädd. Castor är också en buse inte långt efter Freija. Men alla är de väldigt keliga av sig vill gärna sitta i knät och mysa kommer det någon som vill titta på dem närde är i hagen piper de tills de blir upplyfta

2 kommentarer:

  1. Klart man vill vara där man inte får!
    Alltså, bild nr 2 är nog den sötaste bild jag någonsin sett...
    Katarina

    SvaraRadera
  2. HA;HA;HA;HA;HA......klart vi skall ha Bus Freija...fniss.....så rolig filmen är ....skratt.....ja det är kanske tur att vi skall till Rhodos och vila upp en vecka innan vi hämtar hem henne :)

    SvaraRadera