lördag 13 juni 2009

Dygn 26


Idag har det varit Vegas stora dag eller numera Freijas då hennes nya familj äntligen fick komma hit och hälsa på. Det var ömsesidigt kärlek mellan matte Sandra och Freija direkt som gav Sandra lite blöta pussar för att sen somna tryggt i hennes knä. Övriga familjen gosade med de andra små valparna under tiden tills det blev deras tur att bekanta sig med Freija och jag tror nästan de kunde tagit vars en med sig hem=) En härlig familj kommer Freija att bo i med en goldenkompis Samantha och 2 katter. Välkommen hit igen när ni vill!
Här hör jag hemma!

Lillhusse Filip

Henrik och Castor

Elin och Mira. Så söta.

Ikväll åkte vi på bio och när vi kom hem så gick Uffe in och tittade till valparna och upptäcker att Mira saknas. Som tur är är det en liten trappa ner till Mickans rum så hon hade inte lyckats ta sig ut men det tog en liten stund innan hon hittade oss för vi såg inte henne. Hon hade krypt långt in under Mickans säng och somnat men när hon hörde oss så vaknade hon och började pipa och kom fram.

2 kommentarer:

  1. Tack för en UNDERBAR valpmysar stund :) Kärlek vid första ögonkast, längtar tills vi skall få hämta hem vår nya familjemedlem :)
    Kommer nog en vända till innan det är dags för hämtning....fniss...det är ju såååååå mysigt att gosa valp :) och de är ju så underbara, och goa Tindra som var så lugn och fin fast en hel drös med okända människor kommer in och "anfaller" hennes valpar :)

    TACK FÖR IDAG,DET VAR UNDERBART :)
    KRAM

    SvaraRadera